top of page

Gel lackning och manikyr utbildning

Manikyr och lackgel kurs

Välj mellan fysisk kurs och onlinekurs.

Grundkurs i Gel lack och manikyr - Under kursen får du lära dig att lacka naglar med Gel lack och utföra en manikyr på ett säkert sätt för att skydda både dig och dina kunders naglar.

Gel Lack är ett permanent lack som härdas i UV eller led ljus och ger nageln en felfri och hållbar lackning med lyster och glans i 3-4 veckor!

Du får ett utförligt kompendium om manikyr så att du lätt kan ta hand om dina kunders händer och naglar på bästa sätt. Givetvis passar denna kurs lika bra om du vill fördjupa dig i manikyr och gel lack för din egen del.

Gel lack passar också utmärkt till att använda på tånaglar.

 

 

Kursinnehåll:

  • Nagelns anatomi

  • Nagelns sjukdomar

  • Salongs hygien

  • Manikyr och naturlig nagelvård

  • Gel Lack

 

 

Pris 2 dagar 9990 kr inkl Startkit ex moms

Inkl Diplom

 

För fysisk kurs:

Lektionstid 10.00-16.00 Obligatorisk närvaro.

Materialet som ingår i kursen tas med hem efter kursens slut.

Online kurs. 

Ditt startpaket skickas hem till dig och du får ett inlogg till kursen ock du kan starta kursen precis när du vill. Helt anpassat efter dina egna tider och möjligheter.

När du vill komplettera med fler produkter gör du det enkelt i vår webshop.

 

Du kan beställa alla dina nagelprodukter på plats eller i vår webshop. Det finns startpaket till förmånliga priser eller köp enbart de lackerna du själv tycker om, det är du som väljer. 

 

Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Vi jobbar enbart i väldigt små grupper så att du som elev ska kunna få bästa möjliga hjälp under utbildningen. Ni övar på varandra och på utomstående ”modeller”

 

 

Alla våra Instruktörer/Lärare är Certifierade.

lackgelkit.jpg
Elevbehandlingar

Varmt välkommen att boka in en elevbehandling till mycket prissvänliga priser!

 

Våra duktiga elever utför sköna, effektiva ansiktsbehandlingar, AHA syra behandlingar, Fransförlängningar, manikyr, pedikyr, massage, hårborttagning mm

Kontakta oss för aktuella elevbehandlingar och bokningstider.

info@teamuseducation.com

Historia

TeamUs Education grundades  2009 av erfarna Terapeuter som arbetat i många år som instruktörer och lärare. 

 

Vi kan erbjuda dig Grundkurser, Intensivutbildningar, Fortsättningskurser.

 

Vi erbjuder dig utbildningar i Nagelförlängning, Fransförlängning, Ansiktskurer, AHA, Vaxning, Frans och Brynfärgning, Massage mm mm

 

bottom of page