top of page

Om TeamUs EDUCATION

Vi på TeamUs Educations erbjuder dig olika typer av skönhetsutbildningar, både grundutbildningar och påbyggnadskurser.  Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt.

 

Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier. 

Vi använder endast starka varumärken i våra utbildningar. Du får lära dig att jobba med professionella produktmärken så att du känner dig säker inför ditt nya arbete.

 

TeamUs Education ställer höga krav på sina lärare. För att behålla sin lärarlicens måste vi som är lärare klara de årliga uppdateringsproven.

Alla våra lärare är Svenska och undervisar på Svenska med utbildningsmaterial även det på Svenska.

Detta garanterar att du som elev alltid blir utbildad av lärare med färsk och uppdaterad kunskap.

 

Vissa av utbildningarna kräver praktiktimmar innan avslutningsprov. Vi har både distansutbildningar och intensivkurser för olika typer av skönhetsutbildningar.

 

Vi har även grossistförsäljning av produkter vi använder på våra utbildningar.

Alla våra Instruktörer/Lärare är Certifierade. 

skönhetsutbildningar

I valet av en ny utbildning kan man ibland ha många frågor och funderingar.

Är du intresserad av en av vår utbildningar så ser vi helst att vi har pratat med varandra innan valet så att vi kan ge dig svar på alla dina frågor.

Det underlättar också att man har haft en pratstund innan kursstart istället för att bara fylla i ett formulär på en web sida.

Så tveka inte - kontakta oss redan i dag så gör vi allt för att vägleda dig.

Välkommen på kurs hos TeamUs. Vi är ett gäng i dag av många glada själar:)

Team Us

bottom of page