Frans & Brynfärgskurs

Utbildningar 

Om du vill gå flera kurser och inte hittar lämpliga datum. Kontakta oss gärna - Vi brukar kunna skräddarsy kurser och datum så att det passar dig som elev.

info@teamuseducation.com

Utbildning Frans och Bryn färg inkl formning

 

 

På kursen du får lära dig att färga bryn och fransar, där färgen anpassas efter kundens egen färgskala. Du får även lära dig Ögonbrynsskulptering med anpassning av ögonbryns formen, efter ansiktets ögon och ansiktsform.

 

Kursupplägg:

 

  • Hygien

  • Produktkännedom inkl väteperoxid, ögondroppar

  • Färglära

  • Applikationsteknik av färg på fransar/bryn

  • Formning av bryn

  • Plockning / Vax av bryn

  • Avslutande kräm, serum som anpassas för området runt ögonen

 

Kurstid :

1 dag / ca 4 h. Kurser kan hållas både dag / kväll / helg

Pris: 4990 kr inkl startpaket

Onlinekurs inkl startpaket 2990 kr

 

Under kursdagen använder ni er av våra produkter. Vi står för allt material under kursdagen. Vi kommer att öva på varandra och ev utomstående modeller.

 

I kursavgiften ingår ett Startpaket, vill du köpa ytterliggare produkter och färger på kursen så går det utmärkt. Du kan även handla dina produkter i vår webshop. Startpaketen innehåller samma produkter och utrustning som vi använder oss av på utbildningarna. Så du kommer att känna dig hemma och redo att sätta i gång så fort du fått ditt startpaket.

 

Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Vi jobbar enbart i väldigt små grupper så att du som elev ska kunna få bästa möjliga hjälp under utbildningen. Ni övar på varandra och på utomstående ”modeller”

 

Alla våra Instruktörer/Lärare är Certifierade.Elevbehandlingar

Varmt välkommen att boka in en elevbehandling till mycket prissvänliga priser!

 

Våra duktiga elever utför sköna, effektiva ansiktsbehandlingar, AHA syra behandlingar, Fransförlängningar, manikyr, pedikyr, massage, hårborttagning mm

Kontakta oss för aktuella elevbehandlingar och bokningstider.

info@teamuseducation.com

Historia

TeamUs Education grundades  2009 av erfarna Terapeuter som arbetat i många år som instruktörer och lärare. 

 

Vi kan erbjuda dig Grundkurser, Intensivutbildningar, Fortsättningskurser.

 

Vi erbjuder dig utbildningar i Nagelförlängning, Fransförlängning, Ansiktskurer, AHA, Vaxning, Frans och Brynfärgning, Massage mm mm

 

© 2015 TeamUs Education.

www.teamuseducation.com 

info@teamuseducation.com

 

För fullständig version av vår hemsida, vänligen logga in via en dator.