top of page

Spa Pedikyr utbildning

Spa pedikyr utbildning Stockholm
Utbildningar 

Om du vill gå flera kurser och inte hittar lämpliga datum. Kontakta oss gärna - Vi brukar kunna skräddarsy kurser och datum så att det passar dig som elev.

info@teamuseducation.com

Vi har en egen Spa Pedikyr utbildning på 2 dagar där du får lära dig allt du behöver för att kunna arbeta med fötter.

 

Grundkurs i Spapedikyr och Gel lack - Under kursen får du lära dig allt om den naturliga foten, Fila bort förhårdningar, klippa/fila tånaglar, lackningar med det populära  materialet Gel Lack.

Gel Lack är ett permanent lack som härdas i UV-ljus och ger nageln en felfri och hållbar lackning med lyster och glans i 3-4 veckor! Lacket är härdat direkt efter behandling så kunden kan ta på sig strumpor och skor utan att det kladdar.

 

  • Pris 2 dag 9990 kr 

  • Lektionstid ca 10.00-16.00 

 

Startpaket kan köpas på plats till ett reducerat pris.

 

Du kan handla alla dina pedikyrprodukter direkt i vår webshop. Det finns startpaket till förmånliga priser eller köp enbart de produkterna du själv vill ha, det är du som väljer. 

 

Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar som möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Vi jobbar enbart i väldigt små grupper så att du som elev ska kunna få bästa möjliga hjälp under utbildningen. Ni övar på varandra och på utomstående ”modeller”

 

 

Alla våra Instruktörer/Lärare är Certifierade.

 

 

Elevbehandlingar

Varmt välkommen att boka in en elevbehandling till mycket prissvänliga priser!

 

Våra duktiga elever utför sköna, effektiva ansiktsbehandlingar, AHA syra behandlingar, Fransförlängningar, manikyr, pedikyr, massage, hårborttagning mm

Kontakta oss för aktuella elevbehandlingar och bokningstider.

info@teamuseducation.com

Historia

TeamUs Education grundades  2009 av erfarna Terapeuter som arbetat i många år som instruktörer och lärare. 

 

Vi kan erbjuda dig Grundkurser, Intensivutbildningar, Fortsättningskurser.

 

Vi erbjuder dig utbildningar i Nagelförlängning, Fransförlängning, Ansiktskurer, AHA, Vaxning, Frans och Brynfärgning, Massage mm mm

 

bottom of page