top of page

Ultraljudslyft Ansiktslyft utan kirurgi

Microneedling utbildning, Dermapen kurs

Ultraljuds lyftet. Kärt barn har många namn. Ultherapy, Ultraformer, Ulthera, Ultralift m.fl. Ultherapy som marknadsförs som orginalet i USA men i Europa och Asien har tekniken som b.la kallas för MMUF/HIFU tekniken har funnits några år längre. MMFU står för mikro- och makrofokuserat ultraljud, HIFU står för High Intensity Focused Ultrasound. Hög intensiv fokuserad ultraljud är en ny behandlingsmetod för att strama upp huden på djupet. Det är det närmaste ett ansiktslyft man kan komma utan att göra ett kirurgiskt ingrepp.

 

Den här behandlingen kan behandla dina kunder som tycker att deras hud börjar att säcka ihop men de känner sig inte redo eller vill helt enkelt inte ta till kirurgi för att göra ett kosmetiskt ansiktslyft. 

Behandlingen är lämplig för de som vill lyfta, strama åt och reducera linjer och rynkor. 

Istället för Botox och flllers som man måste göra återbesök på titt som tätt kan detta vara ett alternativ eftersom behandlingen oftast enbart behöver upprepas vartannat år.

 

Du ser dig i spegeln varje dag, en vacker dag tittar du lite extra och känner inte riktigt igen huden på ansiktet i spegeln. Huden börjar hänga lite under hakan, kinderna ser inte så spänstiga ut längre och ögonbrynen sitter inte där de gjorde för några år sedan.

Huden på halsen ser nästan ut som om den krackelerar och du har fått lite linjer i form av ringar runt halsen, likaså på dekolletaget.

Ge inte upp - Ultraljudslyftet kan hjälpa dig utan kirurgi.

 

 

Vi kan med denna otroliga teknik behandla följande områden:

 

 • Ögonbrynslinje

 • Käklinje

 • Kinder

 • Nasolabialveck

 • Undre haka

 • Hals

 • Dekolletage

 

Vi går igenom grunderna i Ultraljudslyftet och du får lära dig hur du kan behandla dina kunder som vill ha en Anti age behandling eller dina kunder som  har problem med ojämn käklinje, dubbelhaka och för de som vill ha en hudåtstramning.

Effektiva behandlingar som ger utmärkta resultat. En behandling av t.ex helt ansikte tar ca 70 min. Rek pris är ca 9000 - 25000 kr per behandling. Beroende på vart du har din salong och efterfrågan.

 

För att gå den här utbildningen måste du ha erfarenhet inom hudvård, sjukvård eller liknande. Är du osäker på om kursen passar dig.

Kontakta oss gärna för mer information.

 

 • 2+3 dagars utbildning. 2 dagar i följd och resterande tre kommer vi överens om när du kan behöva dem.

 

Startpaket innehåller;

 • Ultraljuds lyft maskin.

 • 2 st handtag 

 • Fri lånemaskin om din maskin mot all förmodan skulle gå sönder. 

 • Vi tar endast emot 1 person åt gången på denna utbildning. Utbildningen är så pass avancerad att vi vill ha full fokus på eleven.

 • Kursdatum kommer vi överens om.

Vi kan erbjuda räntefri betalning för denna kurs och maskin. Kontakta oss för mer information.

Fria uppdateringskurser så länge du jobbar

med våra produkter inom Hudvård och AHA.​​

 

Elevbehandlingar

Varmt välkommen att boka in en elevbehandling till mycket prissvänliga priser!

 

Våra duktiga elever utför sköna, effektiva ansiktsbehandlingar, AHA syra behandlingar, Fransförlängningar, manikyr, pedikyr, massage, hårborttagning mm

Kontakta oss för aktuella elevbehandlingar och bokningstider.

info@teamuseducation.com

Historia

TeamUs Education grundades  2009 av erfarna Terapeuter som arbetat i många år som instruktörer och lärare. 

 

Vi kan erbjuda dig Grundkurser, Intensivutbildningar, Fortsättningskurser.

 

Vi erbjuder dig utbildningar i Nagelförlängning, Fransförlängning, Ansiktskurer, AHA, Vaxning, Frans och Brynfärgning, Massage mm mm

 

 

bottom of page